Badmintonligaen

1.

VENDSYSSEL 9
2.  TEAM SKÆLSKØR-SLAGELSE 8
3. SKOVSHOVED 6
4. AARHUS AB 6
5. GREVE 5
6. SOLRØD STRAND 4
7. HØJBJERG 2
8. GENTOFTE 1
9. VÆRLØSE 1
10. ODENSE OBK 0

1. Division

1. LILLERØD 11
2. LANGHØJ 10
3. KMB 2010 8
4. AALBORG TRITON 7
5. SOLRØD STRAND 2 6
6.  GREVE 2 3
7.  HØJBJERG 2 3
8.  VÆRLØSE 2  0

Badmintonshoppen på Instagram

Turneringer:

* * *

 

1-4 november:

43th Yonex Hungarian International

Resultater

 

6-11 november:

Fuzhou China Open

Resultater

 

8-11 november:

Norwegian International

Resultater

 

13-18 november:

Yonex Sunrise Hong-Kong Open

Resultater 

 

14-17 november:

FZ FORZA Irish Open

Resultater 

 

20-25 november:

Syed Modi International Badminton Championships

Resultater 

 

21-25 november:

Scottish Open

Resultater 

 

22-25 november:

Victor Slovenia Future Series

Resultater 

 

27-2 december:

Victor Korea Masters

Resultater 

 

28-1 december:

Welsh International

Resultater  

 * * *

Nyheder fra Badminton Danmark

Nyheder fra Badmintonbladet

Danmark vinder nok måske formodentlig

Skrevet af - i Badminton-nyt.dk

Danmark kan stadig sørge for at den kæmpestore EM pokal kommer hjem til Brøndby hvor den har stået så fint i mange år inden den i 2013 blev udlånt til Tyskland.

 

Men chancevurderingen i finalen har udjævnet sig en del efter en noget fodslæbende dansk indsats frem mod finalen.

 

I lørdagens semifinale mod Tyskland var vi komfortabel foran 2-0 inden Tyskland fik udlignet. Spændende blev det nu ikke. Dertil var Chris & Juhl for suveræne i den afsluttende damedouble. Inden da var Chris/ Fischer og Viktor sikkerheden selv i deres kampe. Viktor var formentlig valgt fremfor Jan efter en match-up vurdering mod Dieter Domke (som Assistenttræner Kenneth Jonassen slog i en tysk liga kamp!) Det var en fin beslutning, men det havde nu været rart hvis det ikke var nødvendigt at gå ind i den slags overvejelser.

 

Dernæst spillede Anna Thea Madsen mod Karin Schnaase. Jeg er ikke helt med på logikken i dette valg med mindre det er planen at A.T. også skal spille i morgen mod Fontaine Mica Chapmann. A.T. vandt en flot sølvmedalje ved EM i 2014, men har ikke gjort så meget væsen af sig sidenhen. Line Kjærsfeldt tabte lidt uventet til Chloe Magee mod Irland, men har vundet sidste indbyrdes opgør mod Schnaase og kommer med en frisk DM sejr. Jeg tror ikke der var mange der havde blinket med øjnene hvis Line trods nederlaget havde fået muligheden for at rette op på spillet mod Tyskland. Havde hun også tabt denne kamp, havde det været indlysende at forsøge med A.T. i finalen. Sidste A.T. møde Fontaine Chapmann vandt hun stort, mens Line Kjærsfeldt for nylig  tabte i to sæt. Nu står vi med to damesingler som man næsten ikke kan sætte som favorit mod England.

 

Tyskland satte trumf på med en klog opstilling i herredouble. Michael Fuchs og Max Schwenger, spillede konceptbadminton på den mest effektive måde og levnede ikke Mads Conrad og Mads Kolding nogen chance. Konceptet er enkelt. Vi arbejder røven ud af bukserne og vi lægger ikke op. Endnu engang hatten af for Fuchs' overblik og arbejdsindsats.

 

Heldigvis lukkede Chris/ Juhl det hele med en let sejr i DD, og det ser også ud til at være vores eneste rigtig sikre kort i morgen mod England.

 

Jamen vinder vi ikke bare ? Jo det gør vi nok i 9 ud af ti tilfælde, men jeg  vil også gerne vinde den sidste gang.

 

Hvad skal England så gøre ?  Ja de har ingen sikre kampe. Udover DD som de sikkert taber. Bedste chance er singlerne og Chris Adcock. Så jeg ville sælge DD'en men stadig stille med Gabby Adcock. 

Mix'en giver sig selv. Englænderne spillede dårligt i dag men skal spille godt i morgen hvis de skal have en chance. Så ville jeg spille med Fontaine Chapmann. Hun har forbedret sig rigtig meget  i løbet fa det sidste halve år og har for nyligt slået Line. Hun skal vinde sin kamp for at øge holde håbet i live for england.

Rajiv Ouseph er selvskreven i HS hvor han har en fornuftig score mod Viktor, mens han ikke har slået Jan siden Kenneth kom hjem fra England. Men Kenneth er ikke med i Belgien, og Jan imponerede ikke just mod Scott Evans der jovist er blevet bedre, men altså come on. 

DK er favorit, men på dagen eller Jan's offday er der en mulighed. 

 

Sidste chance for at lægge tryk på er i HD. Her kan englænderne vælge at gendanne Chris Adcock/ Andrew Ellis, og det gør de måske også. Jeg tror dog ikke at de vil kunne besejre Mads & Mads, og ville nok selv have prøvet at lægge lidt mere tryk på danskerne ved at stille med Chris Adcock og en anden makker. Peter Mills og Chris Langridge er muligheder, men jeg tror jeg ville tage chancen med en "sømpistol" som Marcus Ellis. Englænderne har brug for at spille på absolut topniveau, og der tror jeg Marcus er noget mere fandenivoldsk end nogen af de andre. Def'en er ligegyldig for hvis de kommer i def'en taber de alligevel uanset om de får lov at stille med alle tre.

 

Man kan så spekulere over hvem der skal spille DD med Gabby, og det er egentlig ligegyldigt, det eneste man skal overveje er om det giver en bedre kamprækkefølge hvis man smider Fontaine Chapmann ind.

 

Anyway kan det blive spændende, men jeg håber at danskerne kommer ud og fyrer på alle cylindre fra start, så der kan komme noget overvægt med hjem i flyveren. 

 

 

 

 

 

Sidst ændret -
Steen Schleicher Pedersen er tidligere dansk landstræner, og sidste sæson trænede han også Greve i Elitedivisionen.

Kommentarer

FacebookFacebook
GoogleShareGoogleShare
MySpaceMySpace
TwitterTwitter
WindowsLiveWindowsLive