Badmintonligaen

1.

VENDSYSSEL 9
2.  TEAM SKÆLSKØR-SLAGELSE 8
3. SKOVSHOVED 6
4. AARHUS AB 6
5. GREVE 5
6. SOLRØD STRAND 4
7. HØJBJERG 2
8. GENTOFTE 1
9. VÆRLØSE 1
10. ODENSE OBK 0

1. Division

1. LILLERØD 11
2. LANGHØJ 10
3. KMB 2010 8
4. AALBORG TRITON 7
5. SOLRØD STRAND 2 6
6.  GREVE 2 3
7.  HØJBJERG 2 3
8.  VÆRLØSE 2  0

Badmintonshoppen på Instagram

Turneringer:

* * *

 

1-4 november:

43th Yonex Hungarian International

Resultater

 

6-11 november:

Fuzhou China Open

Resultater

 

8-11 november:

Norwegian International

Resultater

 

13-18 november:

Yonex Sunrise Hong-Kong Open

Resultater 

 

14-17 november:

FZ FORZA Irish Open

Resultater 

 

20-25 november:

Syed Modi International Badminton Championships

Resultater 

 

21-25 november:

Scottish Open

Resultater 

 

22-25 november:

Victor Slovenia Future Series

Resultater 

 

27-2 december:

Victor Korea Masters

Resultater 

 

28-1 december:

Welsh International

Resultater  

 * * *

Nyheder fra Badminton Danmark

Nyheder fra Badmintonbladet

Vild lørdag coming up!

Skrevet af - i Badminton-nyt.dk

Nårh... En dansk sejr af tre mulige. Det er vel acceptabelt. Må indrømme, at jeg havde troet, at damedoublen kunne tage sejren, men sådan går det jo ikke altid, som man håber og tror.

 

Til gengæld så ved jeg, at vi i morgen på semifinaledagen får et brag af en dag. Det kan blive rigtig fed i min optik:

 

Kamp 1: Yong Dae/Yoo imod Endo/Hayakawa

En kamp, hvor koreanerne klart er favoritter. De har spillet godt, siden de blev sat sammen efter VM, og jeg tror, at det her er et par, der kommer til at vinde mange Super Serier. De har haft en hård lodtrækning, men når man slår Ahsan/Setiawan(de forsvarende verdensmestre) med 18 og 11, så er man altså godt kørende uanset. I dag slog de Kim/Kim i en tresætter, og jeg tror også, at de trækker det længste strå imod japanerne. Endo/Hayakawa har haft en god lodtrækning, men i morgen kommer de på arbejde. Det er en 70-30-kamp til koreanerne, men vi har set mange overraskelser i denne uge.

 

Kamp 2: Kim/Kim vs. Ahmad/Natsir:

Indoneserne har været utrolig gode i denne uge. Vi så dem torsdag, og det er svært at finde ud af, hvad man skal gøre, hvis man vil slå dem. Når det så er sagt, så kan det være, at en hviledag til modstanderne er det, der skal til. Og den fik koreanerne i dag, da Ma Jin trak sig. Natsir-Young-duellen på nettet bliver afgørende, og så bliver det fedt at se Ahmad imod en koreansk defensiv. 70-30-kamp til Indonesien, men jeg tror, at den største overraskelse for dagen kan ligge i den her kamp.

 

Kamp 3: Porntip vs. Shixian:

Shixian har allerede gjort det af med en thai - Ratchanok - men om hun gør det i morgen er tvivlsomt. Porntip slog Wang Yihan i tre sæt i dag, og thaien er for alvor på vej tilbage imod toppen. Hun spillede flot i French, hvor hun som bekendt tabte finalen til netop Shixian. Hvis du vil se en kamp med fede maskeringer, flotte smash og spænding, så glæd dig til den her kamp. Jeg har Shixian som en lille favorit, men det er 55-45-ish.

 

Kamp 4: Chong vs. Long:

Chen Long - Han er bare vanvittig god og efter min mening den bedste herresingle lige i øjeblikket på den internationale scene. Der er kun én, der kan slå ham, og det er Lin Dan. Chong kan få sig en ordentlig tur rundt mellem de hvide linjer, og Chen Long kommer til at indløse billetten til finalen. Kun skader eller andre uheld kan forhindre det. Men hvorfor skal man så se den kamp? Det skal man, fordi han er et fantastisk badmintonstudie. Han kan det hele: fede angrebsslag, stor variation og en fremragende defensiv. Det er "watch and learn"-TV på allerhøjeste plan. Chen Long får en 95-5-favorit herfra.

 

Kamp 5: Nan/Yunlei vs. Fischer/Pedersen:

Dagens højdepunkt set med danske briller. Fischer og Pedersen blev presset for første gang i dag, da de mødte Goh/Chan, og det er fint. De skal op i højeste gear, hvis de skal slå Zhang Nan/Zhao Yunlei. Den store præsentation kræver de næppe, men det er måske det mest formstærke mixedpar i verden lige pt. Danskerne har en chance, men det kræver, at Christinna vinder duellen på nettet, og at de får spillet udenom Zhao. De har mødtes 14 gange. Der står 8-6 til Kina, men jeg tror på en dansk reducering i det regnskab. Det er en 60-40-kamp i kinesisk favør, men det bliver - forhåbentlig - et drama.

 

Du skal tidligt op lørdag. Vi starter allerede klokken 05.00 og viser alle fem kampe.

 

Jeg er klar - Det håber jeg også, at I er.

 

Vi ses/høres ved i morgen.

 

KOM SÅ DANMARK!

 

Bedste hilsner

 

Rasmus

Sidst ændret -

Rasmus Bech er kommentator/reporter på TV3 SPORT. Har kommenteret badminton i tre år, og har blandt andet kommenteret Super Serie, Sudirman Cup, Thomas/Uber Cup og VM. Har tidligere været ansat hos Badminton Danmark og blandt andet været med til at dække 2 gange OL, 3 gange VM, flere Denmark Open, DM og Copenhagen Masters samt danske All England-triumfer. Blogger om de ting, der falder ham på hjerte: Det er alt fra interessante TV-kampe over profiler til regler. Blog er for egen regning. Du kan også følge Rasmus Bech på de sociale medier: Twitter: @RasmusBech Facebook: https://www.facebook.com/rasmusmbech Instagram: RMBECH

Kommentarer

FacebookFacebook
GoogleShareGoogleShare
MySpaceMySpace
TwitterTwitter
WindowsLiveWindowsLive