Badmintonligaen

1.

SKO 27
2.  SSB 20
3. VEB 17
4. AB 15
5. TSS 15
6. GSB 11
7. GEN 10
8. HBK 9
9. OBK 8
10. VB 3

1. Division

1. KMB 6
2. LLB 5
3. LAN 4
4. AAB 3
5. IKS 3
6.  SKB 2 3
7.  SSB 2 0
8.  VB 2 0

Seneste blogindlæg

Steen Schleicher Pedersen

Før VM - Jeg forstår ikke!

Fredag, 24 Juli 2015

Er der stadig medaljechance?

Mandag, 27 april 2015
Thomas Fenger

India Open - Kvartfinale

Fredag, 01 april 2016

All England : Jan Ø - Lin Dan

Fredag, 11 marts 2016

Turneringer:

* * *

 

5-8 december:

FZ Forza Irish Open

Resultater

 

13-17 december:

Dubai World Super Series Finals

Resultater

 

14-17 december:

Yonex Italian International

Resultater

 

18-21 december:

Turkey International

Resultater 

 

 * * *

Badmintonshoppen på Instagram

Nyheder fra Badminton Danmark

Nyheder fra BWF

Nyheder fra Badmintonbladet

Fejl
  • Fejl under indlæsning af feed data

Tænd for dit TV

Skrevet af - i Badminton-nyt.dk

Torsdag blev der taget hul på TV-dækningen fra China Open, og fredag fortsætter hele showet så, og der er ingen grund til ikke at trykke på powerknappen og finde TV3 SPORT 1 fra klokken 10.00 fredag formiddag.

 

Der er fem rigtig gode kamp i vente, og vi starter med et Korea-Kina-opgør. Ma Jin og Xu Chen spiller fremragende i øjeblikket, og de skal op imod et af de par, man med stor sandsynlighed kommer til at se mere til. Kim/Kim fra Korea er to unge spillere, som begge er på vej frem, men de mangler stadig den rigtig store sejr. Det er en 70-30-kamp i kinesisk favør, men de to koreanere er ikke helt chanceløse.

 

Kamp to: Daren Liew imod Chen Long. Long er måske den bedste herresingle lige nu på den internationale scene, og han skal op imod Jan Ø. Jørgensens banemand. Det kan godt blive godt.

 

Kamp tre skal man se, hvis man gerne vli se to par, der ikke så ofte er på TV. Russerne er sjældent blandt de sidste otte, og det er malajerne i og for sig også. Hoon/Tan har leveret nogle fremragende resultater i China Open, hvor de har slået Boe/Mogensen og Ko/Shin. De er godt kørende. Det samme er de to russere, der kan overraske imod de fleste. Koo/Tan mærkede det i dag. Det bliver en fed kamp.

 

Og som om det ikke er nok, så venter der efter min overbevisning et meget lige opgør i damesingle. Wang Shixian er tilbage imod den form, som gjorde, at man for et par år siden troede, at hun skulle være den helt store. Hun vandt i Paris, og hun kan sagtens gå hele vejen igen. Først skal hun så lige slå en verdensmester i skikkelse af Ratchanok, men det kan hun. Det gjorde hun nemlig også i Paris. Når det så er sagt, så tror jeg, at thaien vil have revanche, og hun har jo god historik fra Kina i 2013.

 

Og så højdepunktet til sidst. Vi var mange, der råbte højt, da Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl vandt kvartfinalen ved VM og sikrede dansk medalje i damedouble. Det var en fantastisk oplevelse, og lad os da bare håbe, at vi råber lige så meget, når de igen møder Zhong/Bao i en kvartfinale. De to kinesere har ikke spillet så meget sammen i 2013, men Bao har til gengæld ryddet bordet, i de sidste tre turneringer hun har spillet: Dutch, Denmark og French.

 

Christinna og Kamilla kommer på en svær opgave, men det er langt fra umuligt. Danskerne fører 2-0 i regnskabet, og lad det da bare blive til 3-0.

 

Jeg glæder mig som et lille barn. Jeg håber, I glæder jeg lige så meget.


Vi ses og høres ved i morgen fra klokken 10.00.

 

God torsdag

 

Bedste hilsner

 

Rasmus

Sidst ændret -

Rasmus Bech er kommentator/reporter på TV3 SPORT. Har kommenteret badminton i tre år, og har blandt andet kommenteret Super Serie, Sudirman Cup, Thomas/Uber Cup og VM. Har tidligere været ansat hos Badminton Danmark og blandt andet været med til at dække 2 gange OL, 3 gange VM, flere Denmark Open, DM og Copenhagen Masters samt danske All England-triumfer. Blogger om de ting, der falder ham på hjerte: Det er alt fra interessante TV-kampe over profiler til regler. Blog er for egen regning. Du kan også følge Rasmus Bech på de sociale medier: Twitter: @RasmusBech Facebook: https://www.facebook.com/rasmusmbech Instagram: RMBECH

Kommentarer

FacebookFacebook
GoogleShareGoogleShare
MySpaceMySpace
TwitterTwitter
WindowsLiveWindowsLive