Badmintonligaen

1.

VENDSYSSEL 9
2.  TEAM SKÆLSKØR-SLAGELSE 8
3. SKOVSHOVED 6
4. AARHUS AB 6
5. GREVE 5
6. SOLRØD STRAND 4
7. HØJBJERG 2
8. GENTOFTE 1
9. VÆRLØSE 1
10. ODENSE OBK 0

1. Division

1. LILLERØD 11
2. LANGHØJ 10
3. KMB 2010 8
4. AALBORG TRITON 7
5. SOLRØD STRAND 2 6
6.  GREVE 2 3
7.  HØJBJERG 2 3
8.  VÆRLØSE 2  0

Badmintonshoppen på Instagram

Turneringer:

* * *

 

1-4 november:

43th Yonex Hungarian International

Resultater

 

6-11 november:

Fuzhou China Open

Resultater

 

8-11 november:

Norwegian International

Resultater

 

13-18 november:

Yonex Sunrise Hong-Kong Open

Resultater 

 

14-17 november:

FZ FORZA Irish Open

Resultater 

 

20-25 november:

Syed Modi International Badminton Championships

Resultater 

 

21-25 november:

Scottish Open

Resultater 

 

22-25 november:

Victor Slovenia Future Series

Resultater 

 

27-2 december:

Victor Korea Masters

Resultater 

 

28-1 december:

Welsh International

Resultater  

 * * *

Nyheder fra Badminton Danmark

Nyheder fra Badmintonbladet

Så skal vi have en dansk sejr!

Skrevet af - i Badminton-nyt.dk

Ja, man kan jo ikke altid forudsige, hvad der sker, og det må jeg da også erkende, at jeg ikke kunne i dag. Jeg havde forventet et fedt opgør mellem Pedersen/Fischer og Yunlei/Nan, men Zhao vrikkede om i går imod Adcock og White, og hun kom sig altså ikke over det, men det betyder jo så, at vi har danskere i finalen, og det er jo helt fantastisk. Nogle gange har danskerne heldet og får de gode lodtrækninger og bye-kampene - andre gange ikke. Og i denne uge er det altså danskernes lod.

 

Det betyder, at vi naturligvis får en finaledag, der er lidt ekstra god. Fischer/Pedersen spiller kamp fem, men jeg synes, man som fjerfan skal sætte sig til rette allerede fra morgenstunden:

 

Kamp 1: Dae/Yoo vs. Hoon/Tan
Det var en vild kamp, koreanerne var ude i i dag imod Endo/Hayakawa. Det var badminton i absolut verdensklasse, og det kan blive det samme i morgen. Det bliver hurtigt, det bliver seværdigt, og det bliver en kamp, som jeg har store forventninger til. Koreanerne er favorit, men malajerne har spillet fremragende i denne uge. 55-45 til Dae/Yoo, men Hoon og Tan kan godt vinde, og de slog også koreanerne klart i Paris.

 

Kamp 2: Xuerui vs. Shixian
Shixian er en fantastisk spiller, og det er skønt at have hende tilbage på den absolutte topscene. Xuerui har siden juni spillet godt, og det bliver også en god kamp, selvom Kina-Kina-opgør nogle gange kan være noget uforudsigeligt noget. Det er to tekniske spillere, der mødes, og der står 2-2 i indbyrdes opgør. Xuerui har leveret de største resultater i år, men jeg synes, at Shixian har momentum lige i øjeblikket. Det er en 50-50-kamp. Jeg ville ikke bette på den, hvis jeg blev spurgt.

 

Kamp 3: Yang/Xiaoli vs. Zhong/Yixin

Verdens måske bedste damedouble nogensinde imod to af de største damedoubletalenter i verden. Det kan blive en rigtig god kamp, men det kan også blive en magtdemonstration fra Yu Yang/Wang Xiaoli. Vil verdensmestrene spille igennem, så får de to unge det hårdt. 70-30 til Yang/Xiaoli, men de to unge kan også sagtens stå som vindere, men det kan kun gameplanen for i morgen vise.

 

Kamp 4: Zhengming vs. Long

De to bedste spillere i turneringen. Chen Long er den mest formstærke spillere i herresinglerækken siden VM, men Zhengming har på det seneste vist, at han har lagt lag på, og selvom Chen Long er den store favorit, så skal man ikke undervurdere, at Zhengming har evnerne til at gøre det svært for den lange kineser. Chen Long har vundet fire af fire kampe imod den tidligere U-verdensmester, og det tror jeg også, at han gør i morgen. Men det vil ikke komme bag på mig, hvis kampen går i tre sæt.

 

Kamp 5: Fischer/Pedersen vs. Natsir/Ahmad

Danskerne fik en bye, da Zhao Yunlei måtte trække sig, men jeg tror ikke, det får den store betydning, da indoneserne nærmest også fik en bye imod Kim/Kim i semifinalen. Indoneserne er en lille favorit, men de to danskere har vundet de sidste tre indbyrdes opgør - senest ved Indonesia Open 2013 - og de kan gøre det igen. Det bliver en fed finale.

 

Vi er på fra klokken 06.00 på TV3 SPORT 1.

 

Vi ses i morgen tidlig. Semifinaledagen blev god. Finalerne bliver bedre!

 

Mvh

Rasmus Bech

Sidst ændret -

Rasmus Bech er kommentator/reporter på TV3 SPORT. Har kommenteret badminton i tre år, og har blandt andet kommenteret Super Serie, Sudirman Cup, Thomas/Uber Cup og VM. Har tidligere været ansat hos Badminton Danmark og blandt andet været med til at dække 2 gange OL, 3 gange VM, flere Denmark Open, DM og Copenhagen Masters samt danske All England-triumfer. Blogger om de ting, der falder ham på hjerte: Det er alt fra interessante TV-kampe over profiler til regler. Blog er for egen regning. Du kan også følge Rasmus Bech på de sociale medier: Twitter: @RasmusBech Facebook: https://www.facebook.com/rasmusmbech Instagram: RMBECH

Kommentarer

FacebookFacebook
GoogleShareGoogleShare
MySpaceMySpace
TwitterTwitter
WindowsLiveWindowsLive