Badmintonligaen

1.

SKO 27
2.  SSB 20
3. VEB 17
4. AB 15
5. TSS 15
6. GSB 11
7. GEN 10
8. HBK 9
9. OBK 8
10. VB 3

1. Division

1. KMB 6
2. LLB 5
3. LAN 4
4. AAB 3
5. IKS 3
6.  SKB 2 3
7.  SSB 2 0
8.  VB 2 0

Seneste blogindlæg

Steen Schleicher Pedersen

Før VM - Jeg forstår ikke!

Fredag, 24 Juli 2015

Er der stadig medaljechance?

Mandag, 27 april 2015
Thomas Fenger

India Open - Kvartfinale

Fredag, 01 april 2016

All England : Jan Ø - Lin Dan

Fredag, 11 marts 2016

Turneringer:

* * *

 

6-11 marts:

Yonex German Open

Resultater

 

8-11 marts:

53 Portuguese International

Resultater

 

14-18 marts:

Yonex All England Open

Resultater

 

15-18 marts:

KaBal International Karviná

Resultater 

 

27-1 april:

Orleans Masters

Resultater 

 

29-1 april:

Victor Croatian International

Resultater 

 

 * * *

Badmintonshoppen på Instagram

Nyheder fra Badminton Danmark

Nyheder fra BWF

Nyheder fra Badmintonbladet

Fejl
  • Fejl under indlæsning af feed data

Så er det nu, Jan!

Skrevet af - i Badminton-nyt.dk

Andendagen ved sæsonfinalerne bød på en række flotte resultater, og det er for mig klart, at Jan Ø. Jørgensens sejr over Wang Zhengming er den største. Jan spillede i et flot tempo, og hvis man kan huske han kamp imod Chen Long ved All England, så synes jeg ikke, at han er langt fra det niveau. Og kan han holde det niveau og lægge lidt på, ja så har Danmark altså en herresingle, der kan være med imod de allerbedste. Og det er lige præcis sådan en opgave, han skal på i morgen.

 

Fredag sender TV3 SPORT 1 fra klokken 08.00, og vi har fem kampe på programmet:

 

Kampe 1: Yong Dae/Sung Hyun(Korea)(4) – Endo/Hayakawa(Japan)(2)

Koreanerne spiller ikke sammen mere, og de tabte også den første kamp til Boe/Mogensen, men man skal ikke undervurdere dem. Som dansker skal man dog håbe på, at japanerne vinder eller koreanerne vinder i tre sæt, for ellers er der ingen semifinaleplads til Boe og Mogensen. Japanerne slog Boe/Mogensen i dag, og jeg har dem også som en lille favorit i morgen. 60-40.

 

Kamp 2: Yang/Xiaoli(CHN)(2) – Pedersen/Rytter Juhl(DK)(3)

Det bliver i den grad en svær kamp for de to danskere, men jeg tror ikke, at det er umuligt. I dagens kamp var kineserne lidt sløve, og er de det imod danskerne, så er der muligheder. Jeg tvivler dog på, at Yang og Xiaoli kommer til at slappe af, for hvis de ender som nummer to i gruppen, så er det en ren kinesisk semifinale, og det tror jeg ikke, der står i den kinesiske plan for den her turnering. Juhl og Pedersen skal ind og tage initiativ, som man også så dem gøre i et enkelt sæt i deres seneste måde, hvis de skal have en chance. Det er nummer et imod nummer to. Det bliver svært, men der er altid en chance. 70-30.

 

Kamp 3: Nan/Yunlei(Kina)(1) – Adcock/Adcock(England)(3)

Det her bliver en fed kamp. Hr og Fru Adcock vandt turneringen i Hongkong, og de har slået flere af de rigtig gode par i år. De olympiske mestre fra Kina har haft et fremragende efterår, men de har det lidt svært med Chris Adcock, og Gaby bliver bare bedre og bedre. Det bliver en fed kamp. 55-45 i kinesernes favør, men det er her, dagens største overraskelse kan komme.

 

Kamp 4: Saina Nehwal(Indien)(2) – Bae Yeon Ju(Korea)(3)

Nehwal har været helt ved siden af sig selv i de seneste måneder, og imod Xuerui var hun mere træningsbold end modstander. Bae kan gøre en kamp fysisk, men har ikke de samme vinderslag som for eksempel Xuerui, men med det spil, Nehwal leverer, så tror jeg på, at vi får en koreansk sejr. 60-40.

 

Kamp 5: Jan Ø. Jørgensen(DK)(3) – Lee Chong Wei(Malaysia)(1)

Jan Ø har slået Lee Chong Wei før, og hvis det skal ske igen, kan det meget vel være fredag. Jan Ø spillede fantastisk imod Wang Zhengming, og kan han spillede på samme måde, som han gjorde i den kamp, så er der en chance imod publikusdarlingen. Når det så er sagt, så er Lee Chong Wei flyvende. Ponsana og Zhengming har begge fået en ordentlig lektion i de første to gruppekampe, og der er også en risiko for, at det kan gå samme vej for Jan. Det tvivler jeg dog på, når jeg tænker tilbage på kampen i dag.

 

Det bliver en fed dag fredag. I kan godt glæde jer. Det gør jeg!

 

Bedste hilsner

 

Rasmus

Lee Yong Dae/Ko Sung Hyun(Korea)(4) – Hiroyuki Endo/Kenichi Hayakawa(Japan)(2)
Yu Yang/Wang Xiaoli(CHN)(2) – Christinna Pedersen/Kamilla Rytter Juhl(DK)(3)
Zhang Nan/Zhao Yunlei(Kina)(1) – Chris Adcock/Gabrielle Adcock(England)(3)
Saina Nehwal(Indien)(2) – Bae Yeon Ju(Korea)(3)
Jan Ø. Jørgensen(DK)(3) – Lee Chong Wei(Malaysia)(1)

Sidst ændret -

Rasmus Bech er kommentator/reporter på TV3 SPORT. Har kommenteret badminton i tre år, og har blandt andet kommenteret Super Serie, Sudirman Cup, Thomas/Uber Cup og VM. Har tidligere været ansat hos Badminton Danmark og blandt andet været med til at dække 2 gange OL, 3 gange VM, flere Denmark Open, DM og Copenhagen Masters samt danske All England-triumfer. Blogger om de ting, der falder ham på hjerte: Det er alt fra interessante TV-kampe over profiler til regler. Blog er for egen regning. Du kan også følge Rasmus Bech på de sociale medier: Twitter: @RasmusBech Facebook: https://www.facebook.com/rasmusmbech Instagram: RMBECH

Kommentarer

FacebookFacebook
GoogleShareGoogleShare
MySpaceMySpace
TwitterTwitter
WindowsLiveWindowsLive