Badmintonligaen

1.

VENDSYSSEL 9
2.  TEAM SKÆLSKØR-SLAGELSE 8
3. SKOVSHOVED 6
4. AARHUS AB 6
5. GREVE 5
6. SOLRØD STRAND 4
7. HØJBJERG 2
8. GENTOFTE 1
9. VÆRLØSE 1
10. ODENSE OBK 0

1. Division

1. LILLERØD 11
2. LANGHØJ 10
3. KMB 2010 8
4. AALBORG TRITON 7
5. SOLRØD STRAND 2 6
6.  GREVE 2 3
7.  HØJBJERG 2 3
8.  VÆRLØSE 2  0

Badmintonshoppen på Instagram

Turneringer:

* * *

 

1-4 november:

43th Yonex Hungarian International

Resultater

 

6-11 november:

Fuzhou China Open

Resultater

 

8-11 november:

Norwegian International

Resultater

 

13-18 november:

Yonex Sunrise Hong-Kong Open

Resultater 

 

14-17 november:

FZ FORZA Irish Open

Resultater 

 

20-25 november:

Syed Modi International Badminton Championships

Resultater 

 

21-25 november:

Scottish Open

Resultater 

 

22-25 november:

Victor Slovenia Future Series

Resultater 

 

27-2 december:

Victor Korea Masters

Resultater 

 

28-1 december:

Welsh International

Resultater  

 * * *

Nyheder fra Badminton Danmark

Nyheder fra Badmintonbladet

Småt med glæder på førstedagen af Denmark Open

Skrevet af - i Badminton-nyt.dk

Få danskere slap helskindet fra førstedagen ved turneringen med det mundrette navn Yonex Denmark Open Premier Super Series 2014.

 

Flere steder vidste vi godt at det ville blive svært. Viktor Axelsen var trukket mod verdensmester Chen Long, og Kamilla Juhl/ Christinna Pedersen mod deres overkvinder fra VM og de nykårede Asian Games vindere Polli Greysia/ Nitya Krishinda Maheswari.

Heldigvis meldte indoerne afbud til turneringen og danskerne fik en noget mere overkommelig første runde mod Birgit Michels, der i mix'en i går syntes fuldstændig ude af form, og Isabel Herttrich.

 

Viktor tabte enkelt i to sæt. Bemærkelsesværdigt og beskæmmende var det antal Hawk-Eye challenges som Chen Long tog - og fik ret i. Det var ikke ret kønt for flere af de liniedommere der sad på den kamp.

J

an Ø havde været skadet stort set siden VM, men Marc Zwiebler, var ingen opgave for den nordjyske københavner. Retfærdigvis  skal det siges at kampen foregik i et mildest talt adstadigt tempo, men en sejr er en sejr. Jan må dog påregne at skulle i noget større omdrejninger i morgen hvis han for tredie gang i træk skal besejre legendariske Lin Dan. Lin Dan kom igennem 1 .runde efter en tresæts sejr over Tien Chen Chou, i en kamp der blev spillet et stykke tid efter de fleste af tilskuerne var gået hjem. Turneringsledelsen regner formentlig med at "holde" på folk ved at placere stjernerne sidst i programmet. Det gør de nok også, men på ingen måde så den mindste hal i superserien er i nærheden af at være fyldt når klokken har passeret de 22:00

 

H.K. Vittinghus sagde det selv på en humoristisk og lidt sørgmodig måde da han tabte til franske Brice Leverdez, som når alt kommer til alt har forbedret sig betragteligt. H.K. udtalte at han "ramte et niveau lige under hans normale bundniveau". Det havde han sådan set ret i.

 

I damesingle tabe Line Kjærsfeldt en tæt fejlbefængt kamp til Ya Ching Hsu, Mette Poulsen måtte ned i tre sæt til Ksenia Polikarpova og Anna Thea Madsen fik på tuden mod kinesiske Liu Xin. Line har været skadet et stykke tid og så ud som om hun ville det lidt for meget - for den kamp var absolutely winnable.

 

Herredouble var lyspunktet. Bedste dankse præstation i første runde stod Kim Astrup/ Anders Skaarup for da de besejrede Japans 2/3 tredie par i en udmærket kamp.  Dobbelt-Mads, var oppe mod et på dagen velspillende kinesisk par - de tidligere All England vindere - Liu Xiaolong/ Qiu Zihan, og gjorde ikke meget væsen af sig. Boe/ Nuller masssakrerede et ungt dansk par. Og nu vi taler om unge danske par så var der igen i år en del unge danske damedoubler der havde fundet vej ind i hovedturneringen. Sjovt for dem og deres familier, men de formåede ikke at gøre megen modstand mod de veredens- og olympiske mestre de var oppe imod. For BWF synes jeg det er et problem, at der kan være en række med så stor styrke forskel, og jeg synes man må overveje om der er for mange par i lodtrækningen.

 

Kort tilbage til herredoublen hvor en overskrift fra Badminton Danmark var at "unge danskere presser verdenskalasse kinesere". Det gjorde de ikke. De fik en del gratis point i andet sæt mens kineserne dalrede rundt, men pressede det var de ikke på noget tidspunkt, og hvis de havde spillet om penge pr. point så havde de unge drenge fået 7 & 7. Men en lærerig oplevelse og et mål for hvad der skal arbejdes med i de kommende år.

 

I mixedouble er de to kanoner videre, selvom det holdt hårdt for verdens højeste mix med Kolding/Juhl, så fik de hevet en fin sejr hjem i en tæt tresætter.

 

Alt i alt, så er det primært vores absolutte topspillere der er videre og skal forsvare de danske farver videre frem i turneringen.

Sidst ændret -
Steen Schleicher Pedersen er tidligere dansk landstræner, og sidste sæson trænede han også Greve i Elitedivisionen.

Kommentarer

FacebookFacebook
GoogleShareGoogleShare
MySpaceMySpace
TwitterTwitter
WindowsLiveWindowsLive