Badmintonligaen

1.

SKO 27
2.  SSB 20
3. VEB 17
4. AB 15
5. TSS 15
6. GSB 11
7. GEN 10
8. HBK 9
9. OBK 8
10. VB 3

1. Division

1. KMB 6
2. LLB 5
3. LAN 4
4. AAB 3
5. IKS 3
6.  SKB 2 3
7.  SSB 2 0
8.  VB 2 0

Seneste blogindlæg

Steen Schleicher Pedersen

Før VM - Jeg forstår ikke!

Fredag, 24 Juli 2015

Er der stadig medaljechance?

Mandag, 27 april 2015
Thomas Fenger

India Open - Kvartfinale

Fredag, 01 april 2016

All England : Jan Ø - Lin Dan

Fredag, 11 marts 2016

Turneringer:

* * *

 

6-11 marts:

Yonex German Open

Resultater

 

8-11 marts:

53 Portuguese International

Resultater

 

14-18 marts:

Yonex All England Open

Resultater

 

15-18 marts:

KaBal International Karviná

Resultater 

 

27-1 april:

Orleans Masters

Resultater 

 

29-1 april:

Victor Croatian International

Resultater 

 

 * * *

Badmintonshoppen på Instagram

Nyheder fra Badminton Danmark

Nyheder fra BWF

Nyheder fra Badmintonbladet

Fejl
  • Fejl under indlæsning af feed data

Flot lokalt islæt ved DM

Danmarksmesterskaberne i badminton bliver for tredje år i træk afviklet i Ceres Park & Arena i Aarhus med byens tre store klubber, Viby, AB og Højbjerg, som ansvarlige for afviklingen af arrangementet. De to første år har budt på en super god DM-afvikling med mange tilskuere og gode events udover kampene. Med erfaringerne fra de to foregående år og det gode samarbejde klubberne imellem er der lagt op til et arrangement på øverste hylde i dagene 7.-10. februar.

DM-arrangementet passer dermed godt til det sportslige niveau, som ikke blot er højt efter danske forhold, men ganske enkelt i verdensklasse i og med, at de danske spillere med international stjernestatus deltager. Eneste undtagelse er Jan Ø. Jørgensen, der endnu ikke er kommet tilbage efter en langvarig skade.

Aarhus er også repræsenteret med stjernespillere, idet Anders Antonsen, AB, er forsvarende danmarksmester i herresingle. Her deltager endnu et aarhusiansk stjernefrø i form af Rasmus Gemke, der stiller op for Skovshoved, men tidligere har spillet i såvel AB som Højbjerg.

Anders Antonsen er andenseedet efter verdensmesteren Viktor Axelsen, mens Rasmus Gemke er tredjeseedet. Desuden stiller tre andre aarhusianske spillere op i herresingle. Jesper Toft, Højbjerg, møder i sin første kamp Kim Bruun, Greve, og det bliver ifølge Højbjergs sportschef Michael Kjeldsen en svær kamp for det unge Højbjerg-talent. Den mere erfarne Kasper Dinesen har bedre muligheder for at komme videre efter første runde, hvor han møder Patrick Bjerregaard, Odense. Vinder Kasper Dinesen, kan der vente et lokalopgør, hvis AB’s David Kim Kristensen slår Søren Toft Hansen, abc Aalborg. Vinderen af andenrundekampen skal i kvartfinalen møde Hans-Kristian Solberg Vittinghus, Solrød Strand.

I herredouble er Anders Skaarup Rasmussen, Højbjerg, og hans makker Kim Astrup Sørensen, Skælskør, fjerdeseedet og begynder dermed først DM i kvartfinalerne, og de har på papiret gode chancer for at komme i semifinalen, hvor andenseedede Mads Pieler Kolding og Mads Conrad-Petersen formentlig venter. AB’s Kasper Antonsen og hans makker Niclas Nøhr, Solrød Strand, må anses for at have fornuftige muligheder for at nå kvartfinalen, hvor David Daugaard og Mathias Christiansen, Greve, venter. I herredouble er Vibys Jakob Knudsen og Rasmus Tophøj også med, ligesom AB’s Philip Seerup stiller op sammen med Joel Eipe, Gentofte.

Der deltager 142 spillere fra 20 klubber ved DM, og Aarhus er fint repræsenteret, idet Højbjerg stiller med 13 deltagere, AB otte og Viby tre. Det er dog ikke i damesingle, at Aarhus-klubberne trænger sig på, idet kun Trine Villadsen, AB, og Iben Bergstein, Højbjerg, deltager. Begge kommer på en lidt hård opgave i første runde – Trine Villadsen møder Julie Dawall Jakobsen, Værløse, og Iben Bergstein møder Anna Thea Madsen, Værløse.

Til gengæld sætter Aarhus sit præg på damedouble. Marie Louise Steffensen, Højbjerg, og Anne Katrine Hansen, AB, er fjerdeseedet og har på papiret gode muligheder for at nå semifinalen. Der er et næsten rent lokalopgør i første runde, idet Højbjergs Iben Bergstein og Susan Ekelund, Ikast, møder AB’s Trine Villadsen og Emilie Furbo. Højbjerg-talentet Alexandra Bøje deltager i damedouble sammen med Sara Lundgaard, Værløse, og så er der ikke færre end tre rene Højbjerg-par med – Cecilie Sentow og Louise Jakobsen, Emilie Juul Møller og Gabriella Bøje samt Nanna Vestergaard og Line Nørgaard.

Emilie Juul Møller fra Højbjerg stiller også op i mixed double, hvor hun spiller sammen med veteranen Joachim Persson, Solrød Strand. Men man skal muligvis stille større forhåbninger til Alexandra Bøje og Mathias Bay-Smidt, Højbjerg, der er tredjeseedet med gode muligheder for at nå semifinalen. I mixed double stiller AB’s Emilie Furbo og Mathias L. Hansen også op, ligesom Vibys Clara Graversen stiller op sammen med Sebastian Grønbjerg, Ikast, og Marie Louise Steffensen stiller op sammen med Nicklas Mathiasen, Aalborg Triton.

Alt i alt sætter arrangørklubber deres præg på årets DM, og det skal gå meget galt, hvis det ikke også kommer medaljer til Aarhus.

  

FacebookFacebook
GoogleShareGoogleShare
MySpaceMySpace
TwitterTwitter
WindowsLiveWindowsLive