Badmintonligaen

1.

SKO 27
2.  SSB 20
3. VEB 17
4. AB 15
5. TSS 15
6. GSB 11
7. GEN 10
8. HBK 9
9. OBK 8
10. VB 3

1. Division

1. KMB 6
2. LLB 5
3. LAN 4
4. AAB 3
5. IKS 3
6.  SKB 2 3
7.  SSB 2 0
8.  VB 2 0

Seneste blogindlæg

Steen Schleicher Pedersen

Før VM - Jeg forstår ikke!

Fredag, 24 Juli 2015

Er der stadig medaljechance?

Mandag, 27 april 2015
Thomas Fenger

India Open - Kvartfinale

Fredag, 01 april 2016

All England : Jan Ø - Lin Dan

Fredag, 11 marts 2016

Turneringer:

* * *

 

6-11 marts:

Yonex German Open

Resultater

 

8-11 marts:

53 Portuguese International

Resultater

 

14-18 marts:

Yonex All England Open

Resultater

 

15-18 marts:

KaBal International Karviná

Resultater 

 

27-1 april:

Orleans Masters

Resultater 

 

29-1 april:

Victor Croatian International

Resultater 

 

 * * *

Badmintonshoppen på Instagram

Nyheder fra Badminton Danmark

Nyheder fra BWF

Nyheder fra Badmintonbladet

Fejl
  • Fejl under indlæsning af feed data

Verdensstjerner indtager Aarhus

2016 var et fantastisk år for dansk badminton, som i den grad manifesterede sig internationalt. Blandt de mange flotte resultater var eksempelvis OL-medaljer af sølv og bronze, og for første gang nogensinde vandt det danske herrelandshold Thomas Cup, der er det samme som VM.

Fra 2. til 5. februar kan de internationale stjerner opleves, når DM i badminton spilles i Ceres Park Arena i Aarhus. Sammen med topspillerne på nationalt plan og unge fremadstormende talenter vil navne som Jan Ø. Jørgensen, Victor Axelsen, Hans-Kristian Vittinghus, Joachim Fischer, Mathias Boe, Carsten Mogensen, Christinna Pedersen og Kamilla Rytter Juhl levere badminton i verdensklasse.

For andet år i træk spilles DM i Aarhus, hvor Viby Badminton Klub, Aarhus Badmintonklub (AB) og Højbjerg Badminton Klub i samarbejde med Badminton Danmark står for det fire dage lange arrangement.

Sidste år var DM i Aarhus en stor succes såvel sportsligt som tilskuermæssigt, og i år bliver det endnu mere attraktivt for spillere og publikum, idet arrangementet er rykket over i Ceres Park Arena, hvor også Denmark Open i sin tid blev spillet, da Aarhus gennem fire år var vært og Højbjerg Badminton Klub stod for arrangementets praktiske afvikling.

”Med flytningen til Arenaen afvikles DM under optimale vilkår,” siger Michael Locht, der er formand for Højbjerg Badminton Klub og med i den styregruppe, der står for afviklingen af DM. ”Vi glæder os til at præsentere badminton på allerhøjeste verdensniveau i attraktive rammer. For aarhusiansk, østjysk og midtjysk badminton er det en fantastisk mulighed for at vise vores sport frem. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi med DM i Aarhus håber at tiltrække børn, unge og såmænd også voksne og ældre til gavn for badmintonlivet ikke blot i de tre arrangørklubber, men forhåbentlig alle klubber i vores områder,” fortsætter Michael Locht.

Udover selve det sportslige, er der under DM en række arrangementer. Sidste års succes med specialarrangement for skoleklasser bliver således gentaget i år. Flere end 700 skolebørn deltog i 2016, og målet for 2017 er selvsagt, at endnu flere deltager og fatter interesse for den forrygende fjersport, som i den grad har bragt Danmark på verdenskortet med masser af medaljer og titler gennem tiderne.

FacebookFacebook
GoogleShareGoogleShare
MySpaceMySpace
TwitterTwitter
WindowsLiveWindowsLive